Våre
selskaper

Høyt & Lavt Parksystem har sitt utspring fra Høyt & Lavt Klatreparker som ble etablert tilbake i 2009. Siden den gang har parksystem bygget og levert klatreparker i Norge og i utlandet, i dag inneholder porteføljen alt fra lekeplasser, bruer, tårn, tretopphytter og mye mer. I over 10 år har ekstremsnekkerne våre levert unike installasjoner og bygg land og strand rundt. Dette har ført med seg en rekke spennende og spektakulære prosjekter som vi er stolte av!
parksystem.no

I april 2019 åpnet det første Høyt Under taket Senteret. På klatresenteren er det aktiviteter som appellerer til alle. Høyt Under Taket sine senter tilbyr buldring, opplevelsesklatring og sportsklatring på ulike nivåer. I våre senter har vi opplevelser for hele familien, de aktive klatrerne og nybegynnerne. Vi jobber aktivt for å gjøre klatring tilgjengelig for alle.
hoytundertaket.no

Høyt & Lavt er en nasjonal tilbyder av unike klatreparker og aktivitetsbaserte opplevelser. Vi har fokus på sunne aktiviteter for alle uansett forkunnskaper. Høyt & Lavt er en opptur for hele familien, bedriften, deg og venner. I de populære klatreparkene opplever du lek, mestring og læring i tretoppene.  Hos Høyt & Lavt skapes nye minner – sammen.
hoytlavt.no

Högt & Lågt er nasjonal tilbyder av klatreparker og aktivitetsbaserte i opplevelser i Sverige. Vi har som ambisjon å bygge Sveriges beste klatreparker med spektakulære klatreløyper for hele familien, bedriften, deg og venner. Med noe for alle uansett forkunnskaper er Högt & Lågt en opptur for hele familien. Hos Högt & Lågt skapes nye minner – sammen.
hogtlagt.se

Laagen er en destinasjon som tilbyr overnatting tett på naturen i tretopphytter og glasscontainere. Stedet er bygget på enkle designprinsipper, norske materialer og godt håndverk. Hos Laagen får du inspirasjon, gode måltider og uforstyrret søvn et steinkast fra Høyt & Lavt Vestfold. For de som vil ha en unik møtelokasjon for konferanser og workshops er Laagen Hub et perfekt alternativ – «meet with nature».
visitlaagen.no

Høghytta er ikke som alle andre hytter. Høghytta er mer som et eventyr – både når det gjelder historien bak, arkitekturen og den naturlige byggemåten. Dette er hytter som kan plasseres nesten hvor som helst, tåle barske værforhold året rundt og gi store opplevelser – tett på naturen. Høghytta er modulær og bygget i det bærekraftige materialet massivtre med fokus på minst mulig fotavtrykk i produksjonen, i transporten og på byggeplassen.
hoghytta.no