Om
selskapet

Ledende innenfor aktive opplevelser

I Høyt & Lavt Gruppen jobber vi for å være ledende innenfor aktive opplevelser for hele familien. Gjennom våre konsepter Høyt & Lavt Klatreparker / Högt & Lågt Klätterparker og Høyt Under Taket Klatresenter bidrar vi til å redusere terskelen for å drive med klatring og til å skape minnerike opplevelser. Vår visjon er klatring for Alle!

Trygt, grundig, fremoverlent, inkluderende
og rått

Virksomheten er tuftet på kjerneverdiene trygt, grundig, fremoverlent, inkluderende og rått. Vi forsøker å etterleve disse verdiene etter beste evne både i måten vi jobber sammen og i hvordan du opplever oss som vertskap og leverandør.

Utvikling av andre unike konsepter

Virksomheten vår er også engasjert i drift og utvikling av det unike overnattings- og konferansestedet Laagen – meet with nature, og i utvikling, salg og montering av Høghytta, bærekraftige mikrohytter i massivtre. Vi har også vår egen byggeavdeling, Høyt & Lavt Parksystem. Vårt dyktige team av ekstremsnekre i Parksystem kan hjelpe deg med å lande dine høytflyvende ideer. Vi bygger alt fra klatreparker til bruer og terrasser i tretoppene.